Voor onze serie 'A Deblon Moment with' hebben we de getalenteerde en favoriete interieurontwerper Anne-Claire van Clairz Interiors uitgenodigd om ons te vertellen hoe zij haar drukke agenda beheert. Tussen moeder, dochter, ondernemer, echtgenote en vriendin door, slaagt ze er nog steeds in haar hoofd rustig te houden en lief voor zichzelf te blijven voor me-time (Deblon) momenten.

Hoe houd jij je agenda bij en vind je doordeweeks tijd voor me-time?
Hoe ik het combineer weet ik eigenlijk niet, ik doe het gewoon. Ik geloof dat als ik alles met liefde en aandacht doe, het wel goed komt. En soms werkt het helemaal niet, dan vallen er een paar dingen weg en pak ik ze weer op. Het verdwijnt meestal vanzelf en de volgende dag probeer ik het gewoon opnieuw. Dat is een beetje hoe ik het doe. Ik vind het belangrijk om dit te delen, iedereen doet het op zijn eigen manier en het is belangrijk om elkaar als vrouwen te steunen en te stimuleren.

Klinkt als een goede manier om dit aan te pakken. Heb je tips voor ons?
Daarom vind ik het heel leuk om dit te delen. Tips heb ik niet zozeer om lief te zijn voor jezelf. Voor mijn gevoel gaat het erom dat je rust, balans probeert te vinden en af ​​en toe echt je eigen moment in de week plant. Ik heb wel dat ene moment, dat is voor mij heel heilig op de zaterdagochtend. Ik trek mijn legging aan met een grote joggingtrui en ga vers brood halen, de krant, ik ga met de hond wandelen etc. Dat is voor mij echt een privémomentje met een kop koffie. Daar hou ik echt van.

Welke outfit vind jij als echte Deblon-fan het leukst?
Nou, deze Leopard Latte legging is nieuw, ik vind hem erg leuk met een witte. Het is perfect voor de zomer! Het wordt tijd dat de zon tevoorschijn komt!

Hoe blijf je in vorm?
Ik kan eerlijk zeggen dat het beter is geweest, maar dat komt soms vanzelf. Het is een drukke tijd geweest en de sport is een beetje tekortgeschoten. Maar voor mij is een beetje sporten ook prima. Ik weet dat ik het weer oppak.

Kun je jouw 2 favoriete nummers met ons delen?
Up tempo: zeker Dolly Parton Werken van 9 tot 5. Daarmee kun je mij echt op de tafels krijgen, ik vind het geweldig. Een van mijn favoriete, meer ontspannen nummers is Claude Debussy Clair De Lune. Het is prachtig en ik wissel ze eigenlijk nogal eens af, ik luister er elke week naar.

Bedankt Deblon dat je mij hiervoor vraagt, dat is heel lief van je. Ik ben heel benieuwd naar de andere verhalen van andere vrouwen die ook andere hoeden dragen en hoe ze dat doen. Dit was mijn verhaal. Ik hoop dat iedereen gelukkig, actief, liefdevol voor zichzelf is en een hele fijne en fijne zomer heeft.