Om de lancering van de World of Deblon te vieren, waar we opkomen voor geluk en gezondheid voor vrouwen over de hele wereld, nodigen we onze vrienden, ambassadeurs en andere inspirerende vrouwen in Deblon uit om inzichten over dit onderwerp te delen.

We zijn verheugd om onze nieuwe serie te starten met Sandra Ysbrandy, een superster tv-chef en presentatrice. Al ruim 15 jaar is ze te zien in programma's als Het Familiediner, Life4You, Thuis op Zondag, Tijd voor Max en Expeditie Robinson en Hunted.

Wij vinden het leuk dat het bij haar draait om natuurlijke voeding: bij alles wat ze maakt zit veel groente, niets uit pakjes en zakjes en zo puur en onbewerkt mogelijk.

Hoe ziet jouw doordeweekse dag eruit?
Ik sta rond 07.00 uur op. Spring onder de douche, eerst warm en dan koud. Dit is een gewoonte geworden na mijn reis naar Finland, waar ik een duik nam in een ijskoud gat. Die glazen heet water. En stap dan op de fiets naar mijn crosspowerles (3x per week) of ga wandelen met mijn man Pieter en hond Tommie. Als ik thuiskom zet ik een lekker kopje koffie, check mijn mail en socials. Ik maak ook een lijst met dingen waar ik blij van word als ik ze aan het eind van de dag af heb. Ik heb afwisselend draaidagen voor televisie of ik maak kookvideo's. Ik schrijf of test recepten en geef kookworkshops. Ik maak tijd om mijn lunch klaar te maken en op te eten. Meestal een lekkere salade of een omelet met veel groenten. Het liefst ga ik in de middag nog een half uurtje met Tommie het bos in en luister naar de vogels of een podcast over voeding, gezondheid, geluk. Om een ​​uur of zeven gaan we met zijn drieën eten. Mijn twee oudste zoons wonen inmiddels in Amsterdam. Ik ben te rusteloos om tv te kijken. Meestal zit ik de avond met mijn neus in kookboeken of studieboeken. Drink een kopje saliethee en ga rond 10/half 11 naar bed.

Hoe vind je balans tussen werk, gezin, sociale contacten?
Familie is mijn prioriteit nummer 1. Daar maak ik altijd tijd voor. Als ik ze een tijdje niet heb gezien, verzin ik een etentje en nodig ik ze uit. Haha. Ik werk veel uren. Maar ik heb ook heel veel plezier in mijn werk. Ook ben ik met een gedegen studie begonnen aan de ‘Oerstrong coachopleiding’. Mijn drukke schema gaat soms ten koste van het doen van leuke dingen met mijn vriendinnen. Ik wil daar graag wat tijd voor vrijmaken.

Wat is jouw #deblonmoment (een me-time moment, een moment van selfcare)?
Ik begon het begin van het jaar met het plannen van leuke dingen in mijn agenda: restaurants waar ik graag heen zou willen, uitstapjes, lezingen. Zodat dit wordt opgelost. Mijn 3x sport in de week is ook op vaste tijden en er komt in principe niets tussen. Anders loopt mijn agenda automatisch vol met werk. Ik zou ook graag wat meer tijd willen vrijmaken voor innerlijk werk; een fijne massage, aura reading, healing sessie.

Hoe blijf je als moeder/ondernemer in vorm?
Bewegen en in de natuur zijn is voor mij een must om mij fit, energiek en gelukkig te voelen en goed te kunnen slapen. Ook eet ik veel groente, ongeveer 500 gram per dag verdeeld over twee tot drie maaltijden. Ik probeer mijn koolhydraten te beperken, water te drinken en op tijd naar bed te gaan.

In welke Deblon-outfit voel jij je het mooiste?
Sinds Expeditie Robinson ben ik dol op uitlopende leggings. De kwaliteit is zo goed dat ik hem na 5 weken overleven op een onbewoond eiland nog steeds draag. De nieuwe uitlopende latte is nu mijn favoriet.

Wat is je favoriete relaxnummer of hit voor een up-tempo workout?
Goh, als het om muziek gaat, doe ik gewoon iets. Als mijn zoons thuis muziek aanzetten, Shazam ik mezelf voor gek en voeg ik het toe aan mijn playlist.

Ochtend- of avondmens?
Absoluut een ochtendmens. Best lastig want al mijn mannen zijn avondmensen. Dus 's ochtends ben ik de enige die volledig aan staat terwijl de rest er slaperig uitziet en langzaam tot leven komt.