DEBLON SPORTS


Deblon Sports: first class all day sportswear

Deblon Sports staat bekend om zijn luxe sportkleding, die ook uitermate geschikt is om te dragen als all day wear. Voor tijdens je workout, een kop koffie met vriendinnen of tijdens een heerlijke strandwandeling. De kleding van Deblon Sports staat bekend om de vrouwelijke pasvorm, de ondersteunende stoffen en de hoge kwaliteit.

De collecties van Deblon Sports kenmerken zich door een mix van basics en seizoensgebonden items. Basiskleuren in de collecties zijn zwart en off white, ieder seizoen worden weer items met actuele kleuren aan de collecties toegevoegd. De Core collectie is de basiscollectie van Deblon Sports, deze is altijd op voorraad en komt nooit in de uitverkoop. Items uit deze collectie zijn een hele goede investering voor je basis garderobe. 

Het Nederlandse Deblon Sports is opgericht in 2014. De exclusieve sportkleding van Deblon Sports staat bekend om zijn stijlvolle vrouwelijke ontwerpen en technische prestaties. De inmiddels iconische leggings bieden een vormend en liftend effect, wat voor een mooie fit en zelfverzekerd gevoel zorgt. De kleding van Deblon Sports is geschikt voor elke training, zoals yoga, pilates, fitness of hardlopen, maar kan ook de hele dag door worden gedragen. De tijdloze en vrouwelijke designs passen perfect bij je normale garderobe: de perfecte athleisure items. 

Shop Now:

Leggings

Tops

Skirts

Shorts

Accessories